Over de K.V.A.


De Kinder vakantie activiteiten is opgezet voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 uit Leuth en haar nabije omgeving. Gedurende één week in de zomervakantie komen de kinderen van maandag tot en met vrijdag bijeen voor diverse activiteiten en gezelligheid.

Locatie en tijden


Pastoor van Tielstraat, Leuth (Voetbal velden). Hier worden de kinderen iedere ochtend om 10:00 uur verwacht en kunnen zij om 15:00 uur weer worden opgehaald.

Inschrijving en kosten


De start van de inschrijving voor de kindervakantie activiteiten wordt ruim van te voren gemeld via de website, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen. Inschrijven kan op een manier:

Op de basis school t’bijenveld. Hier wordt ruim van te voren aangekondigd welke datum u zich kunt inschrijven.

De kosten voor de activiteitenweek bedragen €22,5 per kind.

LET OP: Door jaarlijkse drukte kan het bij de inschrijvingen aardig storm lopen. Zorg er daarom voor dat u op tijd bent met inschrijven!

Informatie voor de ouders


Buiten het evenement om wordt u op de hoogte houden via de nieuwsbrief en onze social media kanalen. Tijdens de Kindervakantie Activiteiten zal er aan het begin / eind van elke dag omgeroepen worden voor wat ze kinderen nodig hebben voor de volgende dag. Tevens als er slechte weersomstandigheden worden verwacht voor bijvoorbeeld met de vierdaagse dan kunt u de website en social media in de gaten houden of het door gaat. Uiteraard kunt u altijd een vrijwilliger of bestuurslid aanspreken bij onduidelijkheid of andere zaken.

Lunch


We hebben voor elke dag een lunch voor de kinderen. We zorgen ook voor de limonade, water en lekkernij tussen de activiteiten door. Wanneer kinderen snoep mee krijgen, bedenk dan dat een groep uit ongeveer tien kinderen bestaat en toekijken vaak pijnlijk kan zijn.

Toegang tot het terrein


Ouders mogen tijdens de activiteiten komen kijken op het terrein. Maar bedenk wel dat de kinderen meestal bezig zijn met activiteiten die in groepen gespeeld worden. Dus zorg wel dat uw kind/kinderen wel mee blijven doen in hun groepje waar ze ingedeeld zijn. Op vrijdag zijn alle ouders van harte welkom bij de afsluiting. Dan word de week op een feestelijke manier afgesloten met een optredens van de kinderen.